Verlanglijst Gift
Mand (leeg) 0
Je winkelwagen is leeg
Menu
Profiteer van onze speciale aanbieding!
 dagen  jour  :  :
60% verkoop op onze producten!

Diamanten hanger

In diamanten, parels of bezet met edelstenen, onze hangers voldoen aan al uw eisen.

Profiteer van flash-verkopen om een ​​van de diamanten hangers, parels of edelstenen uit ons assortiment voor een lagere prijs!

Een diamanten hanger, of het nu een edelsteenhanger is of een edelsteen hanger, zal altijd met trots gedragen worden door de persoon die zich geliefd voelt. Dit zijn diamanten hangers waarvoor we de aankoop doen sieraden om het aan de meest waardevolle persoon in hun leven te geven

Er zijn 145 producten.

Pagina door:

Actieve filters

Schitterende hangers laten je dromen? Waarom profiteert u niet van onze flash-aanbiedingen van -60% om uzelf er een te gunnen? Deze hangers zijn een perfect accessoire voor je outfits en bovendien zijn ze niet zo duur!

Wie zijn wij?

Nummer 1 op de wereldmarkt voor geslepen diamanten in Antwerpen, de Directglobe Group is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van diamanten op de Amerikaanse en Europese markt. De groep is aanwezig op het kruispunt van het vak: Parijs, Antwerpen, New York, Montreal, Londen, Ramat Gan (Israël). De Directglobe Group is een partner van alle diamantprofessionals, juweliers, juweliers, groothandels of fabrikanten en werkt samen met de drie grote diamantbeurzen. Zijn professionaliteit heeft hem al in staat gesteld het vertrouwen te winnen van 1950 klanten in Frankrijk en 2500 voor de rest van de wereld.

U kunt ook onze collecties hangers raadplegen:

Ivanka Trump hangers

Kraal Hangers

En je kunt je hangers maken

Hangers zijn niet de enige sieraden die te koop zijn.

Filteren op

Zuiverheid

Zuiverheid

Kleur

Kleur

gewicht

gewicht

Vorm

Vorm

Metaal

Metaal

gram

gram

In de uitverkoop

Alle producten in promotie

Bestsellers

Alle bestsellers
dichtbij

Wish list