Verlanglijst Gift
Mand (leeg) 0
Je winkelwagen is leeg
Menu
Profiteer van onze speciale aanbieding!
 dagen  jour  :  :
60% verkoop op onze producten!

Diamanten oorbellen

Elegant met goud of diamanten, onze oorbellen zijn van zeldzame finesse!

Flash-verkopen zijn een unieke kans om te kiezen diamanten oorbellen weelderig zonder de bank te breken!

Diamanten oorbellen staan ​​hoog aangeschreven vanwege hun schittering. Het is een ceremonieel sieraad dat erg populair is bij elegante vrouwen. Of ze dat zijn saffier oorbellen of ruby oorbellen, het zal altijd bestaan de perfecte oorbel die je in sieraden vindt om de geliefde te plezieren

Er zijn 1063 producten.

Pagina door:

Prachtige oorbellen, waarom zou u niet profiteren van onze flash-aanbiedingen van -60% om uzelf er een te trakteren? Deze oorbellen zijn een perfect accessoire voor je outfits en bovendien zijn ze niet zo duur!

Wie zijn wij?

Nummer 1 op de wereldmarkt voor geslepen diamanten in Antwerpen, de Directglobe Group is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van diamanten op de Amerikaanse en Europese markt. De groep is aanwezig op het kruispunt van het vak: Parijs, Antwerpen, New York, Montreal, Londen, Ramat Gan (Israël). De Directglobe Group is een partner van alle diamantprofessionals, juweliers, juweliers, groothandels of fabrikanten en werkt samen met de drie grote diamantbeurzen. Zijn professionaliteit heeft hem al in staat gesteld het vertrouwen te winnen van 1950 klanten in Frankrijk en 2500 voor de rest van de wereld.

Onze collectie oorbellen kent de volgende variaties:

diamanten oorbellen
Parel oorbellen
Gouden oorbellen

Filteren op

Zuiverheid

Zuiverheid

Kleur

Kleur

gewicht

gewicht

Vorm

Vorm

Metaal

Metaal

In de uitverkoop

Alle producten in promotie

Bestsellers

Alle bestsellers
dichtbij

Wish list