Verlanglijst Gift
Mand (leeg) 0
Je winkelwagen is leeg
Menu
Profiteer van onze speciale aanbieding!
 dagen  jour  :  :
60% verkoop op onze producten!

Diamanten trilogie ring

La trilogie diamanten ring is bezet met drie schitterende diamanten. Het heeft een zeer grote betekenis.

Met deze flash-uitverkoop kunt u er een kopen voor een zeer goede prijs en deze misschien aanbieden om uw bruid te verrassen!

Kies uit alles sieraden ringen, is een diamanten trilogie-ring een beetje zoals het kiezen van solitaire met een unieke stijl die het verschil zal maken tussen de andere. Het is een diamanten ring dat we ervoor kiezen om de belangrijkste dag van ons leven te markeren. Dit is de solitaire gekocht in sieraden voor zijn unieke liefde

Er zijn 116 producten.

Pagina door:

Trilogy-ringen zijn een zeer nobel maar ook vrij duur sieraad. Waarom profiteert u niet van onze flash-aanbiedingen van -60% om uzelf er een te gunnen? De diamanten trilogiering is een perfect accessoire voor je outfits en bovendien zijn ze niet zo duur!

Achter de trilogieringen

Nummer 1 op de wereldmarkt voor geslepen diamanten in Antwerpen, de Directglobe Group is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van diamanten op de Amerikaanse en Europese markt. De groep is aanwezig op het kruispunt van het vak: Parijs, Antwerpen, New York, Montreal, Londen, Ramat Gan (Israël). De Directglobe Group is een partner van alle diamantprofessionals, juweliers, juweliers, groothandels of fabrikanten en werkt samen met de drie grote diamantbeurzen. Zijn professionaliteit heeft hem al in staat gesteld het vertrouwen te winnen van 1950 klanten in Frankrijk en 2500 voor de rest van de wereld.

Naast de geest en consistentie van de Groep, is Directglobe aanwezig op alle niveaus van de diamantketen en investeert het voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe productietechnologieën. De aankoop aan de bron van ruwe diamanten in grote hoeveelheden en een hoge technische productie stelt het in staat om de beste prijzen te hanteren voor diamanten van hoge kwaliteit.

Filteren op

In de uitverkoop

Alle producten in promotie

Bestsellers

Alle bestsellers
dichtbij

Wish list