Verlanglijst Gift
Mand (leeg) 0
Je winkelwagen is leeg
Menu
Profiteer van onze speciale aanbieding!
 dagen  jour  :  :
60% verkoop op onze producten!

Diamond Alliance

Grijp deze unieke kans om dediamanten trouwring van je dromen en geef het aan je geliefde!

Laat de exorbitante prijzen geen wig drijven tussen jou en de ceremonie waar je altijd al van hebt gedroomd!

Diamanten trouwringen, of ze dat nu zijn gouden trouwring of platina trouwringen maken deel uit van de kostbare sieraden die we met oprechtheid kopen. Onder alle allianties gevonden in sieraden, er is er een, eenvoudig of zeer gedetailleerd, met een diamant die voor altijd de eeuwige liefde zal kenmerken

Er zijn 388 producten.

Pagina door:

Onze schitterende trouwringen laten je dromen? Waarom profiteert u niet van onze flash-aanbiedingen van -60% om uzelf er een te gunnen? Deze trouwringen zullen perfect zijn voor uw huwelijksceremonie en bovendien voor een lage prijs, profiteer ervan!

Achter diamanten trouwringen

Nummer 1 op de wereldmarkt voor geslepen diamanten in Antwerpen, de Directglobe Group is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van diamanten op de Amerikaanse en Europese markt. De groep is aanwezig op het kruispunt van het vak: Parijs, Antwerpen, New York, Montreal, Londen, Ramat Gan (Israël). De Directglobe Group is een partner van alle diamantprofessionals, juweliers, juweliers, groothandels of fabrikanten en werkt samen met de drie grote diamantbeurzen. Zijn professionaliteit heeft hem al in staat gesteld het vertrouwen te winnen van 1950 klanten in Frankrijk en 2500 voor de rest van de wereld.

Filteren op

Zuiverheid

Zuiverheid

Kleur

Kleur

gewicht

gewicht

Vorm

Vorm

Metaal

Metaal

In de uitverkoop

Alle producten in promotie

Bestsellers

Alle bestsellers
dichtbij

Wish list