• Een diamanten verlovingsring. Twee liefdeharten.
  Een prachtig voorstel.
 • Niets schreeuwt luider of zendt uw liefde helemaal naar de wereld
  als een diamanten verlovingsring. IT zegt en meer.
 • Vind jouw perfecte
  verlovingsring
 • Voor een spetterende bruiloft
 • Deze oorbellen zullen zeker hoofden draaien en vangen
  uit de kamer van elke vrouw die ze draagt.
 • Ontwerp met een art deco-tintje.
  Multi-functioneel, onze hangers kunnen worden gedragen
  op verschillende manieren, waardoor creativiteit daarin mogelijk is
  die ze dragen.
 • Deze armbanden zullen zeker een statement maken
  gedurfd maar ook stil.
 • tot - 60%

KLANTENSERVICE

klant sce

KLANTENSERVICE

Ik wil je bedanken voor de efficiëntie die je hebt getoond bij het verzenden van mijn bestelling voor een diamanten ring die op tijd arriveerde. Ik heb het certificaat van echter niet ontvangen 

VEILIG BETALEN

secu betaling

Hoe kies je een diamant?

De "4 C's" (Cut / Color / Clarity / Carat): de 4 kenmerken van diamanten

QDankzij de verschillende criteria is het mogelijk om de waarde van een diamant te bestuderen, te beschrijven en vervolgens te bepalen: de grootte van de steen, zijn kleur, zijn massa en zijn zuiverheid. Als een van deze vier criteria niet bekend is, kan de waarde van deze diamant niet precies worden bepaald: ze zijn onafscheidelijk. De slijpvorm van een diamant is het aspect dat het meest wordt beïnvloed door menselijk werk, hoewel de keuze van de slijpvorm afhangt van de oorspronkelijke vorm van de ruwe steen. De andere drie kwaliteiten zijn rechtstreeks afhankelijk van hoe de natuur het heeft "gevormd".

Grootte (gesneden) Kleur Zuiverheid (duidelijkheid) Gewicht (karaat)
De grootte van een diamant heeft betrekking op zijn verhoudingen en niet op de vorm die eraan wordt gegeven. De kwaliteit van de snede hangt af van het vermogen van de diamant om licht te reflecteren. Diamanten bestaan ​​meestal uit 58 facetten, gerangschikt in een wiskundig bepaalde verhouding, om de hoeveelheid gereflecteerd licht te maximaliseren. De meest populaire diamanten zijn die zonder kleur (D). Van de letter D tot de letter Z is er een hele reeks tinten, van lichtgeel tot bruin of grijs. De kleur van een diamant hangt samen met de aanwezigheid van elementen zoals stikstof. Zuiverheid Insluitingen en onregelmatigheden zijn normaal gesproken aanwezig in diamant, evenals uiterlijke gebreken. Om de zuiverheid van een diamant te bepalen, onderzoekt de expert de steen onder een microscoop van onderaf, nabij een lichtbron. Het gewicht van een diamant wordt uitgedrukt in karaat, het woord komt van de johannesbroodboom waarvan de zaden met constant gewicht oorspronkelijk werden gebruikt (één karaat = 0.2 gram). Een aanzienlijke omvang maakt de zeldzaamheid van een diamant.