• Een diamanten verlovingsring. Twee liefdeharten.
  Een prachtig voorstel.
 • Niets schreeuwt luider of zendt uw liefde helemaal naar de wereld
  als een diamanten verlovingsring. IT zegt en meer.
 • Vind jouw perfecte
  verlovingsring
 • Voor een spetterende bruiloft
 • Deze oorbellen zullen zeker hoofden draaien en vangen
  uit de kamer van elke vrouw die ze draagt.
 • Ontwerp met een art deco-tintje.
  Multi-functioneel, onze hangers kunnen worden gedragen
  op verschillende manieren, waardoor creativiteit daarin mogelijk is
  die ze dragen.
 • Deze armbanden zullen zeker een statement maken
  gedurfd maar ook stil.
 • tot - 60%

KLANTENSERVICE

klant sce

KLANTENSERVICE

Ik wil je bedanken voor de efficiëntie die je hebt getoond bij het verzenden van mijn bestelling voor een diamanten ring die op tijd arriveerde. Ik heb het certificaat van echter niet ontvangen 

VEILIG BETALEN

secu betaling

 

Waarom kopen bij Diamant-Anvers

DIAMANT-ANVERS is er trots op u onze klanten een garantie te kunnen bieden van concurrerende prijzen voor online sieradenaankopen. Inderdaad, aangezien we onze eigen fabriek hebben en bekwame arbeidskrachten met meer dan 3 decennia ervaring op het gebied van diamanten en juwelen in het algemeen, kunnen we de beste prijzen bieden.
Goud en diamanten zijn echter onderhevig aan grote schommelingen - de prijs van sieraden kan enigszins variëren.
Als u ergens anders een goedkoper sieradenproduct vindt, zullen we er alles aan doen om die prijs te evenaren, voor een vergelijkbaar product. U hoeft ons alleen een e-mail te sturen met de link van het diamantjuweel op contact@DIAMANT-ANVERS.com.

Kortingsprijzen en andere aanbiedingen voor diamanten juwelen worden het hele jaar voor u gereserveerd. DIAMANT-ANVERS streeft ernaar deze luxe aankoop te democratiseren door de aankoop van diamanten juwelen toegankelijk te maken voor alle budgetten en voor alle gelegenheden (liefdesverklaring, jubileum, verloving, huwelijk, familiesieraden, enz.).

Bekijk het volledige profiel van de Directglobe-groep om te weten dat we alle middelen hebben om u de beste prijs voor diamanten juwelen in Europa te garanderen zonder concurrentie, terwijl we tegelijkertijd kwaliteit en prijs bieden. U kunt op de groep rekenen, net als de grote merken van Place Vendôme die rechtstreeks bij de groep inkopen.

Bekijk het volledige profiel van de Directglobe-groep