• Een diamanten verlovingsring. Twee liefdeharten.
  Een prachtig voorstel.
 • Niets schreeuwt luider of zendt uw liefde helemaal naar de wereld
  als een diamanten verlovingsring. IT zegt en meer.
 • Vind jouw perfecte
  verlovingsring
 • Voor een spetterende bruiloft
 • Deze oorbellen zullen zeker hoofden draaien en vangen
  uit de kamer van elke vrouw die ze draagt.
 • Ontwerp met een art deco-tintje.
  Multi-functioneel, onze hangers kunnen worden gedragen
  op verschillende manieren, waardoor creativiteit daarin mogelijk is
  die ze dragen.
 • Deze armbanden zullen zeker een statement maken
  gedurfd maar ook stil.
 • tot - 60%

KLANTENSERVICE

klant sce

KLANTENSERVICE

Ik wil je bedanken voor de efficiëntie die je hebt getoond bij het verzenden van mijn bestelling voor een diamanten ring die op tijd arriveerde. Ik heb het certificaat van echter niet ontvangen 

VEILIG BETALEN

secu betaling

Garantie - 30 dagen

Geld-terug-garantie in geval van retourzending binnen 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen.

Het hele doel van de site is om u te ondersteunen bij uw keuze om de aankoop van een connaisseur te realiseren. Uw tevredenheid moet aan het einde van dit proces zijn.

De 30 dagen garantie geeft u een "geld-terug" -garantie die van toepassing is op degenen die kiezen voor betalen op basis van uw bestelling. Voor wie kiest voor betaling na presentatie, kan de 30 dagen garantie niet van toepassing zijn, aangezien er pas betaald wordt na voorafgaande acceptatie.

* De garantie van 30 dagen is qua tijd meer verlengd dan het herroepingsrecht van zeven dagen waarin artikel L. 120-20 van de consumentenwet voorziet, dat van rechtswege van toepassing is, om u tijd te geven om na te denken en de voorbereidingstijd voor de terugkeer.

De te volgen procedure en regels:

1. Schriftelijke kennisgeving aan Diamant-Anvers.com per e-mail of fax vóór de retourzending.

2. Retourneren aan Diamant-Anvers.com uiterlijk 30 kalenderdagen na datum van ontvangst.

3. U bent verantwoordelijk voor de kosten van verzending en retourverzekering. We raden aan om per aangetekende of aangegeven post via La Poste te verzenden:
- Aangetekende verzending met ontvangstbevestiging verzekerbaar tot € 450, - (niveau R3 aan te geven bij verzending van het pakket);
- Verzenden van verzekerbare aangegeven waarde van 450 tot € 5000.
De Aangegeven Waarde is een beveiligd verzendsysteem met indicatie van het bedrag van de aangegeven waarde (= bedrag van de vergoeding door La Poste in geval van verlies) waarvoor een specifieke verpakking vereist is met een VD N ° 601 / DAD-goedkeuring (plastic envelop) die u kunt op verzoek verkrijgbaar bij Diamant-Anvers.com, of bij een andere lokale professional.

4. Bij gecertificeerde diamanten moet het zegel intact (= gesloten) worden gelaten. Indien het zegel geopend is, zal terugbetaling plaatsvinden na controle op de naleving van de verzonden kwaliteit, en in geval van twijfel pas na hercertificering, en na aftrek van de hercertificeringskosten. Voor niet-verzegelde diamanten zal terugbetaling plaatsvinden na inspectie op overeenstemming met de verzonden kwaliteit.

5. In het geval van een retourzending wegens niet-naleving of gerechtvaardigde ontevredenheid, is de terugbetaling 100%.
In het geval van retournering om andere redenen dan niet-naleving, bijvoorbeeld simpelweg omdat u van gedachten bent veranderd, is het uw recht, de verzendkosten worden in mindering gebracht op de terugbetaling